Informare

 

Centrul Cultural Pitești a pregătit, pentru perioada 1 – 5 iunie, o serie de evenimente care vor fi transmise online pe pagina oficială de Facebook a instituției, precum și pe site-ul oficial ( www.centrul-cultural-pitesti.ro):

 

Spectacol online dedicat Zilei Internaționale a Copilului, manifestare oferită de copiii care urmează cursuri de aptitudini artistice în cadrul instituției. Evenimentul va cuprinde înregistrări cu elevi de la cursul de canto popular, sub îndrumarea profesorului de specialitate Valentin Grigorescu, și cu elevi de la cursul de chitară coordonați de instrumentistul Andrei Bulf, care vor prezenta piese de muzică folk-pop. Antrenoarea de la cursul de balet și gimnastică ritmică Nicoleta Andrei va aduce pe scenă cele mai talentate cursante care vor prezenta elemente de dans contemporan, dans de caracter și gimnastică ritmică. Artistul Robert Chelmuș cheamă la rampă o elevă de la cursul de actorie, care va interpreta o piesă de muzică ușoară și un monolog. Coregrafii Corina și Alfred Schieb ne prezintă două micuțe care urmează cursul de dans sportiv, modern și de societate, care vor susține elemente de mișcare pe ritmuri muzicale. Programul spectacolului a fost elaborat cu respectarea măsurilor prevăzute de starea de alertă, instituită la nivel național.

 

Recital de poezie religioasă românească susținut de poeta Denisa Popescu, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Gânduri, rostiri, scrieri”.

2020-05-29T09:49:12+03:00