Informare

 

Centrul Cultural Pitești organizează expoziția de pictură în acuarelă și tempera, sub genericul Universul interior, de Aramax, artist plastic din Germania. Autoarea are domiciliul în orașul Oberhausen, iar în prezent se află la Pitești, alături de soțul său, care lucrează la o companie din Argeș. Din pasiune pentru cultură, Aramax a urmat o serie de cursuri, unde și-a cultivat talentul și aptitudinile artistice: pictură, ceramică, design vestimentar. A realizat peste 3000 de lucrări de pictură și grafică și a expus în Statele Unite ale Americii, China, Rusia, Letonia și în țara natală, Germania. Vernisajul expoziției Universul interior se va desfășura luni, 19 martie, de la ora 16.00, în Complexul Expozițional Casa Cărții (parter).

 

Centrul Cultural Pitești și Asociația Eurosenior a Pensionarilor și Expropriaților din România organizează spectacolul muzical, sub genericul Vin Floriile cu soare,  susținut de Ansamblul Folcloric Doruri Argeșene. Manifestarea, coordonată de Florica Bratu, președintele executiv al  Asociației Eurosenior a Pensionarilor și Expropriaților din România va avea loc miercuri, 21 martie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Pitești.

 

Centrul Cultural Pitești, prin Clubul de Istorie Armand Călinescu și redacția revistei-document Restituiri Pitești organizează colocviul cu tema Istoria uitării: civilizații antice mai puțin cunoscute, în cadrul proiectului cultural-educativ, sub genericul Istorie și istorii cu Marin Toma. Manifestarea, coordonată de redactorul-șef al revistei-document Restituiri Pitești, lector univ. dr. Marin Toma se va desfășura joi, 22 martie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Pitești.

 

Centrul Cultural Pitești și Fundația literară Liviu Rebreanu organizează lectura-spectacol, sub genericul Eternul-Feminin. Manifestarea, coordonată de poeta Allora Albulescu, președintele Fundației literare Liviu Rebreanu va avea loc joi, 22 martie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Pitești.

 

Primăria Municipiului Piteşti, prin Centrul Cultural Piteşti organizează un spectacol muzical, dedicat Orei Pământului. Manifestarea va fi susținută de cantautorul Tiberiu Hărăguș, Grupul Folk P620, copii și tineri care urmează cursul de chitară, din cadrul Centrului Cultural Pitești. Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 24 martie, de la ora 20.00, în Piața Primăriei Municipiului Pitești.

 

 

Director,

Carmen Elena Salub

2018-03-07T13:13:10+02:00