Informare

 

Centrul Cultural Pitești organizează un spectacol de folclor, dedicat Zilei Internaționale a Femeii, susținut de copiii și tinerii care urmează cursul de canto popular, coordeonat de profesorul Valentin Grigorescu, în cadrul instituției. Manifestarea se va desfășura miercuri, 7 martie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Pitești.

 

Centrul Cultural Pitești organizează expoziția de artă decorativă, sub genericul Transparent, de Mariana Frătița, membru al Uniunii Artiștilor Plastici-Filiala Gorj. Originară din municipiul Piatra Neamț, Mariana Frătița a absolvit Institutul Politehnic Gheorghe Asachi din Iași (1985), Facultatea de Pedagogia Artelor Plastice și Decorative Constantin Brâncusi din Târgu Jiu (2012) și Școala Populară de Artă –Secția Pictură Târgu Jiu (2005). A participat la mai multe expoziții de grup și a organizat o serie de expoziții personale la Târgu Jiu, Pitești, București, Curtea de Argeș. Vernisajul expoziției Transparent va avea loc joi, 8 martie, de la ora 17.00, în Complexul Expozițional Casa Cărții (parter). Evenimentul, dedicat Zilei Internaționale a Femeii, va cuprinde și un recital de muzică folk, susținut de cantautorul Tiberiu Hărăguș și membri ai Grupului Folk P620.

 

Centrul Cultural Pitești și Liga Scriitorilor Români-Filiala Argeș organizează ediția din luna martie a Cenaclului Armonii Argeșene. Evenimentul va cuprinde lansarea revistei de cultură Cuvântul Argeșean, publicație trimestrială a ligii, precum și o lectură publică din creațiile recente ale membrilor și simpatizanților Ligii Scriitorilor Români-Filiala Argeș. Manifestarea se va desfășura luni, 12 martie, de la ora 17.00, în Sala Simpozion, din cadrul Centrului Cultural Pitești.

 

Centrul Cultural Pitești organizează o nouă ediție a proiectului cultural-educativ, sub genericul Viața merge înainte, coordonat de  poeta Simona Vasilescu. Manifestarea, la care va fi invitat inginerul Nicolae Dobre, se va desfășura miercuri, 14 martie, de la ora 17.30, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Pitești.

 

Director,

Carmen Elena Salub

2018-03-05T13:38:32+02:00