JUDEȚUL ARGEȘ
CENTRUL CULTURAL AL MUNICIPIULUI PITEȘTI

 

A N U N Ț

 

Primăria Municipiului Pitești organizează concurs de proiecte de management pentru ocuparea postului de manager al Centrului Cultural al Municipiului Pitești, potrivit următorului calendar al etapelor de concurs:

  1. a) 6 februarie 2017, ora 1200– data limită pentru depunerea dosarelor de concurs și a    proiectelor de management de către candidați;
    b) 7-9 februarie 2017 – selecția dosarelor depuse de candidați;
    c) 10-20 februarie 2017 – prima etapă a concursului: analiza proiectelor de management de către Comisia de concurs;
    d) 21 februarie 2017 – aducerea la cunoștința candidaților, în scris, a rezultatului obținut la prima etapă a concursului; aducerea la cunoștință publică prin mijloacele prevăzute de lege;
    e) 22-24 februarie 2017 – a doua etapă a concursului: susținerea proiectelor de management în cadrul interviului;
    f) 27 februarie 2017 – aducerea la cunoștința candidaților, în scris, a rezultatului concursului; aducerea la cunoștință publică prin mijloacele prevăzute de lege;
    g) 28 februarie-3 martie 2017 – depunerea contestațiilor asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea și desfășurarea concursului;
    h) 6-8 martie 2017 – soluționarea contestațiilor;
    i) 9 martie – aducerea la cunoștință publică a rezultatului final al concursului, listei nominale a candidaților și altor informații de interes public.

Dosarul de concurs și proiectul de management vor fi depuse de către candidat la sediul Primăriei Municipiului Pitești din str. Victoriei, nr. 24, intrarea ”D”, Compartimentul Relații Publice, până cel mai târziu la 6 februarie 2017, ora 1200.
Documentele vor fi redactate în limba română. Documentele elaborate într-o limbă străină şi care nu sunt însoţite de o traducere legalizată în limba română nu vor fi luate în considerare. Nedepunerea dosarului și proiectului de management în termenul precizat sau depunerea unui dosar incomplet determină automat respingerea candidatului.
Proiectul de management va fi întocmit şi structurat conform cerinţelor din Caietul de obiective și prevederilor legislației indicate în bibliografie și va fi depus în format scris şi în format electronic (CD sau DVD) – cu respectarea prevederilor art. 13 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului  nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, respectiv, fără a avea semnături şi fără a conţine indicii privind identitatea autorului (fără a se menţiona numele şi/sau prenumele persoanei care l-a întocmit în cadrul textului, pe suportul tip CD/DVD sau în proprietăţile fişierului electronic).

Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului de proiecte de management, Caietul de obiective, condițiile de participare și bibliografia sunt postate pe site-ul Primăriei Municipiului Pitești (www.primăriapitesti.ro), secțiunea ,,Ultimele anunțuri” și pe site-ul official al Centrului Cultural al Municipiului Pitești la sectiunea ,,Articole-Anunțuri”.

Descarca aici:

Conditiile de participare

Regulament de organizare si desfasurare a concursului

Caiet de obiective partea 1

Caiet de obiective partea 2

173 HCL privind indreptare eroare materiala HCL 163-2016

 

2017-01-13T14:27:57+02:00